Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşların öldüğünü görmek

Rüyada arkadaşların öldüğünü görmek

Rüyada arkadaşların öldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşların öldüğünü gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Rüyada bir arkadaşın öldüğünü duymak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının seni öldürdüğünü görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yakın arkadaşının öldüğünü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın abisinin öldüğünü görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının babasının öldüğünü duymak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, rızkın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş öldüğünü duymak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının öldüğü haberini almak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, patron olunacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının annesinin öldüğünü duymak makamının artacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments