Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı siyah giymek

Rüyada kırmızı siyah giymek

Rüyada kırmızı siyah giymek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dinde tartışmaya, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, önemli kararlar alınacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı siyah giymek gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında gelişen durumlar veya olanaklar sizin için yararlı bazı sonuçlar doğuracak olabilir ya da siz bir şekilde oluşan ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada kırmızı siyah elbise giymek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı siyah abiye giymek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızılı siyah elbise giymek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah ve kırmızı elbise giymek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, şifa göreceğine yorulur.

Rüyada kırmızı ve siyah elbise giymek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı siyah giymek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve kırmızı giymek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı siyah topuklu ayakkabı görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments