Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kiraz yemek

Rüyada kırmızı kiraz yemek

Rüyada kırmızı kiraz yemek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, ayrılanların birleşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, ticarette yol katedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kiraz yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bazı şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kiraz yemek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kiraz toplamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kiraz görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Rüyada ağaçta kırmızı kiraz görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek çekilen zahmetin çoğalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kirazı dalından yemek kötü gününden de geri duracağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada çürük kiraz yemek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada kiraz yemek toplamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments