Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli beyaz ayakkabı görmek

Rüyada kirli beyaz ayakkabı görmek

Rüyada kirli beyaz ayakkabı görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, makamından olacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada kirli beyaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada kirli beyaz ayakkabı görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayakkabının kirlendiğini görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli ayakkabı görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının kirli olduğunu görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada ayakkabının kirlendiğini görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş ayakkabı görmek az maliyetle ticarete atılacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı kirli görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ayakkabı temizlemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments