Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış anahtar görmek

Rüyada kırılmış anahtar görmek

Rüyada kırılmış anahtar görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, bilgi ile donanacağına, rızkın genişlemesine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, yapılan hataların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış anahtar gördüyseniz:

  • Suçlanan taraf olmak istemiyorsanız, başkalarının karıştırdığı durumlara müdahale etmemenizde fayda var.

Rüyada anahtarlığın kırıldığını görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anahtar kırılmak üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev anahtarının kırıldığını görmek giderileceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına inanılır.

Rüyada kırılan anahtar görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırılmış anahtar görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada anahtarın kırıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin anahtarının kırıldığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada anahtar kırılmasını görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments