Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık pirinç görmek

Rüyada kırık pirinç görmek

Rüyada kırık pirinç görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada kırık pirinç gördüyseniz:

  • Şans durumunz da sürekli değildir.

Rüyada kırık pirinç görmek evlatlarının hayrını göreceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta pirinç görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada çuval içinde pirinç görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, beklenen mirasın alınacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol pirinç görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç dolma yapmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı ve et yemek geniş ve bol rızık elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok daha mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir poşet pirinç görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada pirinç mercimek görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments