Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kalem ucu görmek

Rüyada kırık kalem ucu görmek

Rüyada kırık kalem ucu görmek geçim sıkıntısının olmayacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, rahat bir nefes alacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kırık kalem ucu gördüyseniz:

  • Gayrimenkul başlıklı konularla uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada kırık kalem ucu görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ucu kırık kalem görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ayıplı yolara sapacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık kalem görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalem ucu görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, başka alanlara yöneleceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kalem ucu almak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem ucu görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kalem ucu açmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçlu kalem satın almak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments