Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık çatal görmek

Rüyada kırık çatal görmek

Rüyada kırık çatal görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık çatal gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada kırık çatal görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna işaret eder.

Rüyada kaşık çatal bulmak hayırlı bir evlilik yapılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni kaşık çatal görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada gümüş çatal bıçak görmek her zaman kötülük için çalışacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, insanlarla tartışacağına işarettir.

Rüyada gümüş kaşık çatal görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada çok çatal kaşık görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada eski çatal görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, renk ve eğlence geleceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Rüyada metal çatal kaşık görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments