Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıpkırmızı elma görmek

Rüyada kıpkırmızı elma görmek

Rüyada kıpkırmızı elma görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, birlikteliğe başlayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet eder.

Rüyada kıpkırmızı elma gördüyseniz:

  • Seyahat ederken veya kısa yolculuklar esnasında etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada kıpkırmızı elma görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı kan görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı domates görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü kıpkırmızı görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, gözyaşı döküleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kıpkırmızı nar görmek zenginliğe, işi ile gündeme geleceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı karpuz görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzünü kıpkırmızı görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıpkırmızı deniz görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments