Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılları temizlemek

Rüyada kılları temizlemek

Rüyada kılları temizlemek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılları temizlemek gördüyseniz:

  • Sadece konuşup harekete geçmemek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada vücudunda kıl temizlemek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, keyfe kavuşacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılınan yeri temizlemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına alamet eder.

Rüyada banyoda kıl temizlemek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada vücut kıllarını temizlemek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada koldan kıl temizlemek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağındaki kılları temizlemek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, güç alacağına alamet eder.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktaki kılları temizlemek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments