Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıl yediğini görmek

Rüyada kıl yediğini görmek

Rüyada kıl yediğini görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, malından ve parasından olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıl yediğini gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada saç kılı yediğini görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada kıl yediğini görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada lokum yediğini görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına işaret eder.

Rüyada findik yediğini görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolma yediğini görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, yılmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dut yediğini görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada ölüye bir şey yedirmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments