Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ketıl görmek

Rüyada ketıl görmek

Rüyada ketıl görmek sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yarar sağlamayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulur.

Rüyada ketıl gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada ketılda su kaynatmak yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada ketıl görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments