Rüyada keşkül yemek

Rüyada keşkül yemek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada keşkül yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada keşkül yemek büyük hatalar yapacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine yemek hazırlamak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta yemek yemek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle yemek yemek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada acur turşusu yemek elinin kolunun bağlanacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yemek ve ekmek görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kızartması yemek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, maddi olarak güç kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare eti yemek başarılar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top