Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin kaybolmak

Rüyada kendinin kaybolmak

Rüyada kendinin kaybolmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin kaybolmak gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi veya rahatlığınızı arttırmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada yüzüğünün kaybolduğunu görmek yeteneklerini geliştirmeye, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun suda kaybolduğunu görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun kaybolduğunu görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet eder.

Rüyada çanta kaybolduğunu görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğunun kaybolduğunu görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çantası kaybolmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabını kaybolduğunu görmek gelişim içine gireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun ayakkabısının kaybolduğunu görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments