Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini tuvalet yaparken görmek

Rüyada kendini tuvalet yaparken görmek

Rüyada kendini tuvalet yaparken görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işten yana şansının açık olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, onların başarıları ile övüneceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini tuvalet yaparken gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Rüyada tuvalete yemek dökmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstü açık tuvalet görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sabrını zorlayacağına işarettir.

Rüyada yanyana tuvalet görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada tuvalette giyinmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı tuvalet görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya yorulur.

Rüyada tuvalette makarna görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet yapamamak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kirli tuvalete gitmek kısmetin bollaşacağına, zorlukların günden güne artacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments