Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini küt saçlı görmek

Rüyada kendini küt saçlı görmek

Rüyada kendini küt saçlı görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yeni projelere atılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Rüyada kendini küt saçlı gördüyseniz:

  • Alıngan bir yapıdasınız.

Rüyada saçları küt kestirmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hırpalanacağına işaret eder.

Rüyada saçı küt görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet eder.

Rüyada küt saçlı kadın görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine inanılır.

Rüyada küt saç görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının küt kesildiğini görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, malını ve canını riske edeceğine, kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada küt saç kestirmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçını küt kesmek başarısının düşeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini küt saçlı görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments