Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kumsalda görmek

Rüyada kendini kumsalda görmek

Rüyada kendini kumsalda görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, yaralarına da merhem olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Rüyada kendini kumsalda gördüyseniz:

  • Yaşca büyük yakınlar veya çocuklarla ilgili konularda duygular yükselebilir.

Rüyada kumsalda uyumak hayattan bıkmasına neden olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada kumsalda koşmak huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ayrılanların kavuşacağına yorulur.

Rüyada kumsalda yüzük bulmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, her nimetin lezzetine varacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine alamet eder.

Rüyada kumsal ve deniz görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kumsalda yemek yemek uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada kumsalda taş görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ticaretin büyüyeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumsalda para bulmak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumsalda uzanmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, sorunların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments