Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kuaför görmek

Rüyada kendini kuaför görmek

Rüyada kendini kuaför görmek zorlukların giderileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine inanılır.

Rüyada kendini kuaför gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada kuaföre saç kestirmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kuaför görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kuaförde görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuaför salonuna gitmek evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuaförde saç yaptırmak masa başı bir işe girileceğine, dünya malına kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına alamet eder.

Rüyada kuaförle kavga etmek kazancın az da olsa yitirileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle kuaföre gitmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada kuaförde çalıştığını görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments