Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kalabalık yerde görmek

Rüyada kendini kalabalık yerde görmek

Rüyada kendini kalabalık yerde görmek işlerinin iyi gideceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bol bol moral depolanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada kendini kalabalık yerde gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada kalabalık yerde bulunmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, borcunun çok olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kalabalık yerde oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir yerde olmak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık yerde namaz kılmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini kalabalık bir yerde görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık bir yerde yemek yemek bereketi ve zenginliği bulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada kalabalık yerde yemek yemek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendini kalabalık yerde görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments