Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini imam görmek

Rüyada kendini imam görmek

Rüyada kendini imam görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, tüm isteklerine kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kendini imam gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada imam rabbaniuyi görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kendini imam görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına yorulur.

Rüyada imam nikahıyla evlendiğini görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına delalet eder.

Rüyada imam bayıldı görmek zor zamanlar yaşayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imam nikahı olmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç imam görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada imam olup namaz kıldırmak haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments