Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini caminin içinde görmek

Rüyada kendini caminin içinde görmek

Rüyada kendini caminin içinde görmek kimseye minnet etmeyeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini caminin içinde gördüyseniz:

  • Öğrenmek, öğretmek veya yeni kişiler, yerler ya da keyifli aktivitelerle zaman geçirmek faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada caminin içinde yılan görmek ticaret ehli kişi olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde oturmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada cami içinde yatmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Rüyada suyun içinde cami görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cami içinde gezmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalet eder.

Rüyada cami içinde para görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada cami içinde çeşme görmek işiyle nam salacağına, haram mala, yeni bir eve ve semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde ev görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, yüksek makamlara geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments