Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beyaz önlükle görmek

Rüyada kendini beyaz önlükle görmek

Rüyada kendini beyaz önlükle görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada kendini beyaz önlükle gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada birini beyaz önlükle görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz önlük giymiş birini görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz önlüklü kadın görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz doktor önlüğü giymek keyfinden ve neşesinden olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işarettir.

Rüyada kendini beyaz önlükle görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz doktor önlüğü görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz önlüklü birini görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz mutfak önlüğü görmek ailesinin de büyük olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments