Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bayramda görmek

Rüyada kendini bayramda görmek

Rüyada kendini bayramda görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mirasa, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına inanılır.

Rüyada kendini bayramda gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçının.

Rüyada bayram şekeri görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada hacı bayram camii görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada bayram ziyaretine gitmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulur.

Rüyada bayram sofrası görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada bayram şekeri toplamak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, elin bollaşacağına işarettir.

Rüyada bayram namazına gitmemek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Rüyada bayram için hazırlık yapmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayramda oruç tutmak bereketin ve verimin çoğalacağına, ekmeksiz kalacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments