Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini barda görmek

Rüyada kendini barda görmek

Rüyada kendini barda görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, büyük paralar kazanılacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, arzularına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kendini barda gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada barda dans etmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini barda görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada barda çalıştığını görmek üzüntülü haberler alacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada barda çalışmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada barda bulunmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Rüyada barda oturmak güzel ve doğru işler yapacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işaret eder.

Rüyada barda içki içmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada barda olduğunu görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hastalıkların kalmayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments