Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini banyo yaparken görmek

Rüyada kendini banyo yaparken görmek

Rüyada kendini banyo yaparken görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya yorulur.

Rüyada kendini banyo yaparken gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Rüyada başkasını banyoda görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına yorulur.

Rüyada banyo yaparken izlendiğini görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği banyo yaptırmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalet eder.

Rüyada banyo lifi görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada banyoda saklanmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemi banyo yaparken görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada kızını banyo yaparken görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin banyo yaptığını görmek tüm parasını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, elinin döneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments