Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bankada görmek

Rüyada kendini bankada görmek

Rüyada kendini bankada görmek kısmetinin artacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini bankada gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Rüyada banka soymak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada banka ve para görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına delalettir.

Rüyada banka kartı görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banka kurmak zararların üst üste geleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Rüyada bankaya para yattığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bankaya işe girmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, idealist kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka şubesi görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada bankada para görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments