Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini aşçı görmek

Rüyada kendini aşçı görmek

Rüyada kendini aşçı görmek büyük bir işin sahibi olacağına, işinin aksayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, büyük başarılara kazanılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendini aşçı gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada aşçılık yapmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini aşçı görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada aşçı görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşçı kıyafeti giymek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aşçı olmak kalp kırıklığı olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada aşçı şapkası görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments