Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine muska yapıldığını görmek

Rüyada kendine muska yapıldığını görmek

Rüyada kendine muska yapıldığını görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin toparlanacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, can sıkıntısının sona ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine muska yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada muska yapıldığını duymak statü atlayacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Rüyada birine muska yapıldığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kişinin hayat sevincinin artacağına işarettir.

Rüyada muska yapıldığını görmek yaşam standartlarının artacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendine muska yapıldığını görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada muska yapıldığını öğrenmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde muska aramak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde muska bulmak rakiplerin geride bırakılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada yerde muska bulmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments