Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine bayramlık almak

Rüyada kendine bayramlık almak

Rüyada kendine bayramlık almak istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, rahat edileceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işarettir.

Rüyada kendine bayramlık almak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Rüyada bayramda şeker topladığını görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sağlam bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada bayram sofrası görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini bayramda görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayram namazı kıldırmak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dini bayram görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta yorulmaktadır.

Rüyada bayram kömbesi görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, başarılı adımlar atacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada bayram ziyaretine gitmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine tabir olunur.

Rüyada hacı bayram veli görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments