Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi söküğünü dikmek

Rüyada kendi söküğünü dikmek

Rüyada kendi söküğünü dikmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, her daim temkinli olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi söküğünü dikmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada pantolon söküğü dikmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine işarettir.

Rüyada sökük pantolon dikmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının söküğünü dikmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına alamet eder.

Rüyada kendi söküğünü dikmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, duygularının ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada çorap söküğü dikmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada iğneyle sökük dikmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin söküğünü dikmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına alamet eder.

Rüyada yırtık ve söküğü dikmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments