Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını düz görmek

Rüyada kendi saçını düz görmek

Rüyada kendi saçını düz görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, hanesine bolluk geleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını düz gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Rüyada kendi saçını düzleştirmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada düz kısa saç görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kısa ve düz saçlı olduğunu görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Rüyada uzun düz saç görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, başarısının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düz ve uzun saç görmek işindeki verimin artacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada saçlarının düzleştiğini görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının düz olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments