Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi resmini çekmek

Rüyada kendi resmini çekmek

Rüyada kendi resmini çekmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi resmini çekmek gördüyseniz:

  • Haklı olarak bazı konularda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının resmini çekmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada kabenin resmini çekmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, az maliyetle ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek resmi çekmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün resmini çekmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işarettir.

Rüyada ayın resmini çekmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada güneşin resmini çekmek rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada denizin resmini çekmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments