Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi muskasını görmek

Rüyada kendi muskasını görmek

Rüyada kendi muskasını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hasta ise şifa bulacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi muskasını gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada muska kusmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyü muskası görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet eder.

Rüyada üçgen muska görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta muska görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, başarısının azalacağına alamet eder.

Rüyada başkasından muska almak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada muska açmak alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulur.

Rüyada yatağın içinde muska görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada hocadan muska almak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments