Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kıyafetini başkasına vermek

Rüyada kendi kıyafetini başkasına vermek

Rüyada kendi kıyafetini başkasına vermek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye yorulmaktadır.

Rüyada kendi kıyafetini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada birini pembe kıyafetle görmek rahatlık içinde yaşayacağına, içinin ferahlayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski kıyafetlerini vermek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Rüyada kıyafetlerinin yırtıldığını görmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada kıyafet pazarı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kıyafetli birini görmek bolluk içine olacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada küflü kıyafet görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna kıyafet almak hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada kıyafet ve ayakkabı görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments