Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kimliğini görmek

Rüyada kendi kimliğini görmek

Rüyada kendi kimliğini görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Rüyada kendi kimliğini gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada yeni kimlik almak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada başkasına ait kimlik görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kimliğini kaybettiğini görmek işlerinde başarılı olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada kimlik vermek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kimlik kartını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalet eder.

Rüyada birine kimlik vermek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Rüyada polis kimliği görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, elinin de bolluk göreceğine inanılır.

Rüyada erkek kimliği görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments