Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendine giden araba görmek

Rüyada kendi kendine giden araba görmek

Rüyada kendi kendine giden araba görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kendini her konuda geliştireceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına inanılır.

Rüyada kendi kendine giden araba gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada arabayla gitmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla türkiyeye gitmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavaş giden araba görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada hızla giden arabada olmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun yolda arabayla gitmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına işarettir.

Rüyada yolda arabayla gitmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada arabayla hastaneye gitmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına işaret eder.

Rüyada arabayla düğüne gitmek işlerden hayır gelmeyeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments