Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kendine doğum yapmak

Rüyada kendi kendine doğum yapmak

Rüyada kendi kendine doğum yapmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine işarettir.

Rüyada kendi kendine doğum yapmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Rüyada doğum yapmak ve kan görmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada doğum yapmak sancı çekmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğum yapmak emzirmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi doğum yapmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sezeryan doğum yapmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, zaaflarına kapılacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına işaret eder.

Rüyada sezaryen doğum yapmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, kariyerinin yükseleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erken doğum yapmak bereketli yağmurlara, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Rüyada doğum günü yapmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments