Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ismini okumak

Rüyada kendi ismini okumak

Rüyada kendi ismini okumak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine inanılır.

Rüyada kendi ismini okumak gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ismi azam duası okumak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ismi azam okumak hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ismini okumak yoluna pek çok engelin çıkacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuran okumak isteyip okuyamamak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına delalettir.

Rüyada ismini okumak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Rüyada kendi ismini okumak rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına delalet eder.

Rüyada isra suresini okumak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, hem ün sahibi olacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada ismi azam duasını okumak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments