Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenmeyen hamilelik görmek

Rüyada istenmeyen hamilelik görmek

Rüyada istenmeyen hamilelik görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada istenmeyen hamilelik gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Rüyada istenmeyen hamilelik görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada isviçreye gitmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, alim insanlardan sayılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Rüyada duman isi görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada kübra ismi görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada ferhat ismini görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, büyük üzüntüler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada islam yerde yürümek hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada rıdvan ismini duymak kendi işinin sahibi olunacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin ismini görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments