Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin yanmasını görmek

Rüyada kendi evinin yanmasını görmek

Rüyada kendi evinin yanmasını görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendisine olan güvenin artacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi evinin yanmasını gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Rüyada başkasının evini yanıyor görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evini yanmış görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evinin yan yattığını görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Rüyada evinin yanması görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinin yanmasını görmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada evin yan yattığını görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin yanıp kül olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments