Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinde köpek görmek

Rüyada kendi evinde köpek görmek

Rüyada kendi evinde köpek görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinde köpek gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Rüyada evin içinde köpekler görmek hayatının bir anda renkleneceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin evine girdiğini görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada evinde köpek beslemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde köpek görmek girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet eder.

Rüyada evinde kedi köpek görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işarettir.

Rüyada evin içinde köpek pisliği görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evin kapısında köpek görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde beyaz köpek görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments