Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinde cenaze görmek

Rüyada kendi evinde cenaze görmek

Rüyada kendi evinde cenaze görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sosyal konumunun değişeceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi evinde cenaze gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Rüyada cenaze evinde yemek yapmak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada cenazeye evine gitmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinde cenaze görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze evinde gülmek hataların telafi edileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cenaze evine yemek yapmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde cenaze görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada cenaze evinde yemek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde cenaze görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments