Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi etini yemek

Rüyada kendi etini yemek

Rüyada kendi etini yemek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada kendi etini yemek gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada pişmiş et yemeği yemek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyle et yemek işinde aranan biri haline geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada başkasının evinde et yemek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet eder.

Rüyada kebap et yemek kazancının bol olacağına, kafa dağıtacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurumuş et yemek çalıştığı yerde amir olacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt eti yemek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü et yemek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sebep olacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ inek eti yemek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments