Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi erkek çocuğu görmek

Rüyada kendi erkek çocuğu görmek

Rüyada kendi erkek çocuğu görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, kazanılan paranın artacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Rüyada erkek çocuğum olduğunu görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulur.

Rüyada bir erkek çocuğun öldüğünü görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz erkek çocuğu doğurduğunu görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, makamını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işeyen erkek çocuğu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağına almak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun saçını kesmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalettir.

Rüyada yeşil gözlü erkek çocuğu görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments