Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu kucağına almak

Rüyada erkek çocuğu kucağına almak

Rüyada erkek çocuğu kucağına almak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, feraha ermeye, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğu kucağına almak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada erkek çocuğunu kucağına almak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağında görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kucağına erkek çocuğu almak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağımda erkek çocuğu görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında erkek çocuğu görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunu kucağa almak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu kucağına aldığını görmek sorunlarını gidereceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu kucağında taşımak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments