Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi doğum gününü görmek

Rüyada kendi doğum gününü görmek

Rüyada kendi doğum gününü görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi doğum gününü gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada doğum günü yapmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının doğum günü kutlamak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi doğum gününü kutlamak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, ondan faydalanacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada doğum günü pastası yemek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin doğum günü olduğunu görmek kazancının hiç azalmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının doğum gününe gitmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin doğum gününü görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments