Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişini çekildiğini görmek

Rüyada dişini çekildiğini görmek

Rüyada dişini çekildiğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine delalettir.

Rüyada dişini çekildiğini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada birinin dişinin çekildiğini görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, şansının açılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına delalet eder.

Rüyada dişi çekilmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dişi çekilmiş görmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dişinin çekildiğini görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek dişinin çekildiğini görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalettir.

Rüyada başkasının dişini çekildiğini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun dişinin çekildiğini görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin dişinin çekildiğini görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments