Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının erkek bebek doğurduğunu görmek

Rüyada bir başkasının erkek bebek doğurduğunu görmek

Rüyada bir başkasının erkek bebek doğurduğunu görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük destek vereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanların alım gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının erkek bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bir ailevi sorun ya da duygusal ilişkilerinizdeki gelişmeler sizi engelleyebilir.

Rüyada iki tane erkek bebek doğurmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin erkek bebek doğurduğunu görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin erkek bebek doğurduğunu görmek yeni bir makama sahip olunacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada üçüz erkek bebek doğurmak huzura erileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada karısının erkek bebek doğurduğunu görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada ikiz erkek bebek doğurduğunu görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kazancın ikiye katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğuran kadın görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments