Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adamların saldırısına uğramak

Rüyada adamların saldırısına uğramak

Rüyada adamların saldırısına uğramak kendini tatmin etmek için yaşayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, önünün açık olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adamların saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Yanlız karşınızdaki kişi ona açık olmadığınız zamanlarda sizden şikayetçi olabilir.Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada bir adam tarafından saldırıya uğramak gün günden daha da kötüye gideceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada adamların saldırısına uğramak düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Rüyada köpeklerin saldırısına uğradığını görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Rüyada aslanların saldırısına uğramak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada teröristlerin saldırısına uğramak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek saldırısına uğramak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bıçak saldırısına uğramak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada sinek saldırısına uğramak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hastalıkların uzak duracağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments