Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi arabasını kullanmak

Rüyada kendi arabasını kullanmak

Rüyada kendi arabasını kullanmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sıkıntının günden güne artacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ana baba dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi arabasını kullanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada bir başkasının arabasını kullanmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin araba kullandığını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada üstü açık araba kullanmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işarettir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak ardından yeni bir işe gireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kocasının araba kullandığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kızının araba kullandığını görmek sorunların ve engellerin biteceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık yolda araba kullanmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada at arabası kullanmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments